Ten link to może nie nowość, natomiast zapewne nie wszyscy się z tą aplikacją spotkali.<
Adobe Photoshop Express to internetowa aplikacja umożliwiająca edycję zdjęć.
Warto w niespodziewanych sytuacjach pamiętać o tej stronie.
Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego
połączenia z serwerem photoshop.com, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia.
Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny
dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się
z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana.
Co teraz zrobić?
Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega
bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę.
W tej sytuacji nie należy kontynuować.
Szczegóły techniczne
photoshop.com używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa.
Ten certyfikat jest prawidłowy tylko dla *.photoshop.com.
(Kod błędu: ssl_error_bad_cert_domain)
Jeśli zagrożenie jest zrozumiałe, można
nakazać programowi Firefox, by ufał identyfikacji tej witryny.
Nawet jeśli witryna należy do zaufanych, błąd ten może oznaczać, że ktoś ingeruje
w połączenie użytkownika.
Nie należy dodawać wyjątku, o ile nie ma
uzasadnionych przyczyn, dla których ta witryna nie używa zaufanej identyfikacji.
Odpowiedzi
swietny program
Z tego co pamietam to licencja pozwalala Adobe dowolnie wykorzystywac materialy uzytkownikow. Czy zostalo to zmienione?
Pozdrawiam
Suppy
Wyskakuje mi, że to niezaufana domena i nie mogę wbić :/
nie działa:-(
dziala dziala
nie wiem jak scignac tego photo shopa wogole ; (
Jak mam to ściągnąć?
niestety nie możesz, to ma zainstalowaną emoblokade.
Niczego się nie ściąga - zakładasz konto i można korzystać.
o co tu wogóle chodzi???
jak to ściągnąć???
do Bushi:zalozenie konta nie uprawnia do korzystania z fotoshopa..
y czy tam można jakieś zdjęcia przerabiać bo to jest ang a ja za badzo nie rozumiem. ktoś mi pomoże.?<
jsk to sciagnac
jak Tu można zdjecia przerabiać ?
ja tu nic nie widzę żadnego linku :(
Nie mam pojęcia jak pobrać ten program . Pomocy !! Jest mi on naprawdę potrzebny
UWAGA !!!
https://photoshop.com/express/landing.html
To połączenie jest niezaufane
Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego
połączenia z serwerem photoshop.com, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia.
Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny
dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się
z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana.
Co teraz zrobić?
Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega
bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę.
W tej sytuacji nie należy kontynuować.
Szczegóły techniczne
photoshop.com używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa.
Ten certyfikat jest prawidłowy tylko dla *.photoshop.com.
(Kod błędu: ssl_error_bad_cert_domain)
Jeśli zagrożenie jest zrozumiałe, można
nakazać programowi Firefox, by ufał identyfikacji tej witryny.
Nawet jeśli witryna należy do zaufanych, błąd ten może oznaczać, że ktoś ingeruje
w połączenie użytkownika.
Nie należy dodawać wyjątku, o ile nie ma
uzasadnionych przyczyn, dla których ta witryna nie używa zaufanej identyfikacji.
ZACHOWAJCIE OSTROZNOŚĆ !!!